DOLAR
46,018 TL
EURO
53,579 TL
STERLİN
62,018 TL
GRAM
6.753 TL
ÇEYREK
11.070 TL
YARIM
22.086 TL
CUMHURİYET
43.780 TL

Konya’da motokros kazası! Yaralı sürücü hava ambulansıyla hastaneye kaldırıldı

 Konya’da motokros kazası! Yaralı sürücü hava ambulansıyla hastaneye kaldırıldı
Konya’nın Karapınar ilçesinde motokros yapan bir sürücü, geçirdiği kaza sonucu yaralandı.

Olay, ilçeye bağlı Yeşilyurt Mahallesi Ovacık mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ö.D. idaresindeki motosiklet dağlık arazide seyir halindeyken kontrolden çıkarak takla attı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralının bulunduğu noktanın ulaşımı zor olması nedeniyle Konya'dan hava ambulansı talep edildi. Olay yerine ulaşan ekipler tarafından ilk müdahalesi yapılan sürücünün ayağında kırıklar olduğu öğrenildi. Çevredeki vatandaşların da yardımıyla bulunduğu yerden kaldırılan yaralı sürücü, hava ambulansına alınarak tedavi edilmek üzere Konya'daki bir hastaneye sevk edildi.

Kaynak: İHA

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER