DOLAR
43,29
EURO
50,23
STERLİN
57,96
GRAM
6.504,75
ÇEYREK
10.697,24
YARIM ALTIN
21.290,37
CUMHURİYET ALTINI
42.446,53

Konya’daki kuraklığa can suyu! Dereler yeniden gölle buluştu

Berna Ata
İnternet Editörü

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’daki kuraklığa can suyu! Dereler yeniden gölle buluştu
Konya’nın Beyşehir ilçesinde uzun süredir beklenen sevindirici gelişme yaşandı.

Kurucuova'dan İslibucak'a, Anamas Dağları'nın çayırlıklarından Deliktaş'a, Yeşildağ'dan Güdürhacı'ya kadar birçok noktadan akan dereler yeniden Beyşehir Gölü'ne ulaşmaya başladı.

Sularla birlikte umut da taşınıyor

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, göle ulaşan suların sadece doğal bir akış değil, aynı zamanda Beyşehir için umut anlamı taşıdığını belirtti. Bayındır, bu görüntülerin gölün geleceği adına büyük önem taşıdığını vurguladı.

Mehmet Baykan Beyşehir'in sesini duyuruyor

Başkan Bayındır, Beyşehir'in sorunlarını her platformda dile getiren ve Beyşehir Gölü'nün korunması için önemli çalışmalar yürüten AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan'a da teşekkür etti. AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan ise "Dereler coştu akıyor Beyşehir Gölü'ne doğru. Rabbim bereketini artırsın inşallah” ifadelerini kullandı.

Kaynak geliştirme eylem planı umut oldu

Beyşehir Gölü'nün geleceğini güvence altına almak amacıyla hazırlanan Kaynak Geliştirme Eylem Planı'nın bölge için hayati önem taşıdığını belirten Bayındır, plan kapsamında atılan her adımın gölün yeniden canlanmasına katkı sunduğunu dile getirdi.

"Destekleri için teşekkür ediyorum”

Başkan Adil Bayındır, paylaşılan görüntüler ve verilen destekler için AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan'a teşekkür ederek, Beyşehir Gölü'nün korunması ve sürdürülebilirliği için çalışmaları kararlılıkla sürdüreceklerini söyledi.

(Berna Ata)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER