Konya MTA sözleşmeli personel alacak! Yazılı ve sözlü sınav yok

 Konya MTA sözleşmeli personel alacak! Yazılı ve sözlü sınav yok

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü 22 sözleşmeli personel alımı yapacak.

Genel müdürlük ve taşra teşkilatlar için yapılacak personel alımının detayları belli oldu. 

Personel alımı için yazılı ve sözlü sınav yapılmayacak, alımlar KPSS puanına göre yapılacak. 

Konya'ya 3 kişi alınacak! 

TEŞKİLATI: Taşra (MTA Konya Bölge Müdürlüğü)
ÜNVANI: Koruma ve Güvenlik Görevlisi
KPSS PUAN TÜRÜ: KPSSP93
KADRO SAYISI: 3
CİNSİYETİ: Erkek
ÖĞRENİM: Yükseköğretim Kurumlarının herhangi bir ön lisans programından

Başvurular nasıl yapılacak!

Başvurular e-Devlet Kapısı üzerinden "Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım” hizmeti veya "Kariyer Kapısı” https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet adresi üzerinden yapılacak. Şahsen başvuru yapılmayacak sadece online başvurular kabul edilecek. 

20 Mayıs itibariyle başlayan başvurular 2 Haziran'a kadar devam edecek. 

Başvuruların değerlendirilmesi!

Başvurusu kabul edilenler, yazılı veya sözlü sınav yapılmaksızın, 2022 KPSS (B) grubunun ilgili puan türünde en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere asıl ve yedek adaylar belirlenecek. 

Belirlenen asıl ve yedek adaylara ait isim listesi ile asıl adayların işe başlamaları için gerekli belgeler, bu belgelerin teslim edileceği yer ve zaman, Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü resmi internet sayfasında www.mta.gov.tr son başvuru tarihini takip eden otuz gün (30) gün içinde yayımlanacak, ayrıca tebliğ yapılmayacak.

Kaynak: Haber Merkezi

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER