DOLAR
45,350 TL
EURO
53,350 TL
STERLİN
61,930 TL
GRAM
6.871 TL
ÇEYREK
11.312 TL
YARIM
22.412 TL
CUMHURİYET
44.444 TL

Konya tarımında yeni sezon hazırlığı! Yetkililer sahaya indi

Bekir Turan
İnternet editörü
 Konya tarımında yeni sezon hazırlığı! Yetkililer sahaya indi
Konya İl Tarım ve Orman Müdürü Duran Seçen ve Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Dr. İsmail Çiftçi ile birlikte Cihanbeyli ilçesini ziyaret etti.

Gerçekleştirilen program çerçevesinde Duran Seçen ile Dr. İsmail Çiftçi, Ağabeyli Mahallesi'nde üreticilerle bir araya geldi. Ziyarette bölgede devam eden tarımsal faaliyetler yerinde incelenirken, ekili alanların mevcut durumu da değerlendirildi.

Muhtarla İstişare Yapıldı

Program kapsamında Atlıhan Bodur ile de görüşme gerçekleştirildi. Görüşmede mahallede sürdürülen tarımsal çalışmalar ele alınırken, üreticilerin talepleri ve yeni sezon beklentileri üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Yağışların Etkisi Değerlendirildi

Son dönemde etkili olan yağışların üretime sağladığı olumlu katkılar da ziyaret sırasında gündeme geldi. Yetkililer, çiftçilerle bereketli ve verimli bir sezon geçirilmesi temennisini paylaştı.

(Bekir Turan)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER