TCDD’den Konya’ya uyarı! 10 gün zehirlenme tehlikesi var

Fatih Bayram
İnternet Editörü

- Güncelleme Tarihi:

 TCDD’den Konya’ya uyarı! 10 gün zehirlenme tehlikesi var
Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü otla mücadele kapsamında ilaçlama çalışması başlatacak! İşte çalışma yapılacak güzergahlar ve tarihleri...

15.05.2023 – 25.05.2023 tarihleri arasında Konya, Afyonkarahisar, Kütahya, Eskişehir, Denizli, Balıkesir, Isparta, Burdur il sınırlarında aşağıda belirtilen hat kesimleri arası gar, istasyon ve saydinglerde otla mücadele kapsamında ilaçlama yapılacak.

Mücadelede kullanılan ilaçlar, insan ve hayvan sağlığını etkileyici özellik taşıması sebebiyle tehlike oluşturuyor. Belirtilen demiryolu hat kesimleri ile istasyonların çevresinde vatandaşların dikkatli olmaları gerekiyor. 

10 gün uyarısı!

Demiryolu güzergâhı ve yakınındaki arazilerde ilaçlama tarihlerinden itibaren 10 gün boyunca; vatandaşların ilaçlama yapılan sahaya yaklaşmamaları, belirtilen yerlerde hayvanlarını otlatmamaları, ot hasadı ve arıcılık faaliyetlerinde bulunmamaları istendi!



İLAÇLAMA TARİHLERİ ve GÜZERGÂHI

15.05.2023 tarihinde Konya-Afyonkarahisar arası hat kesimi ve bu arada bulunan Horozluhan, Pınarbaşı, Meydan, Sarayönü, Kadınhan, Ilgın, Argıthan, Akşehir (Konya,Afyonkarahisar il sınırları)

16.05.2023 tarihinde Akşehir, Afyon Şehir, Sultandağı, Çay, Çobanlar (Konya, Afyonkarahisar il sınırları)

17.05.2023 tarihinde Afyonkarahisar–Dinar arası hat kesimi ve bu arada bulunan Tınaztepe, Kocatepe, Çiğiltepe, Sandıklı, Ekinova, Karakuyu, Dinar Gar (Afyonkarahisar il sınırı)

18.05.2023 tarihinde Dinar–Kaklık arası hat kesimi ve arada bulunan Dinar Gar, Tugaylı, Sütlaç, Evciler, Dazkırı, Bozkurt, Kaklık (Afyonkarahisar, Denizli il sınırları)

19.05.2023 tarihinde Dinar-Gümüşgün-Burdur-Isparta arası hat kesimleri ve bu arada bulunan Karakuyu, Keçiborlu, Gümüşgün, Göltaş, Bozanönü, Burdur Gar, Isparta Gar (Afyonkarahisar, Isparta, Burdur il sınırları)

21.05.2023 tarihlerinde Afyonkarahisar-Dumlupınar arası hat kesimi ve bu arada bulunan Afyon Ali Çetinkaya Gar, Afyon Şehir, Gecek, Balmahmut, Yıldırımkemal (Afyonkarahisar il sınırı)

22.05.2023 tarihinde Afyonkarahisar–Eskişehir-Kütahya arası hat kesimi ve bu arada bulunan Gazlıgöl, İhsaniye, Döğer, Değirmenözü, Çöğürler, Alayunt, Müselles, Uluköy, Sabuncupınar, Porsuk, Gökçekısık, Kızılinler, Enveriye, Alayunt, Kütahya Gar (Afyonkarahisar, Eskişehir, Kütahya il sınırları)

24.05.2023 tarihinde Kütahya–Dursunbey arası hat kesimleri ve bu arada bulunan Demirciören, Köprüören, Güzelyurt, Kayı, Tavşanlı, Emirler, Demirli, Değirmisaz, Balıköy, Gökçedağ, Piribeyler, Sindirler (Kütahya, Balıkesir il sınırları)

25.05.2023 tarihinde Dursunbey-Balıkesir arası hat kesimi ve bu arada bulunan Dursunbey, Gazellidere, Mezitler, Nusrat (Balıkesir il sınırı) gar ve istasyonları arasında otla mücadele kapsamında ilaçlama yapılacak



(Fatih Bayram)

 
  • #TCDD #Demir yolları #İlaçlama #Zehir

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER