DOLAR
44,759 TL
EURO
52,610 TL
STERLİN
60,792 TL
GRAM
6.940 TL
ÇEYREK
11.845 TL
YARIM
23.537 TL
CUMHURİYET
46.603 TL

Ilgın Devlet Hastanesi’ne kadın doğum uzmanı atandı

 Ilgın Devlet Hastanesi’ne kadın doğum uzmanı atandı

Konya'nın Ilgın ilçesinde sağlık hizmetlerini güçlendirme çalışmaları kapsamında Ilgın Devlet Hastanesi'ne yeni bir Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı atandı. Uzm. Dr. Esra Koşucu, hastanedeki görevine başladı.

Sağlık kadrosunu her geçen gün güçlendiren Ilgın Devlet Hastanesi'nde gerçekleştirilen bu yeni atama ile birlikte, Kadın Doğum Polikliniği'nde sunulan hizmet kalitesinin daha da artırılması hedefleniyor. Vatandaşların özellikle kadın sağlığı ve doğum alanında daha hızlı ve etkin sağlık hizmetine ulaşması bekleniyor.

Görevine yeni başlayan Uzm. Dr. Esra Koşucu'ya başarılar dilenirken, hastane yönetimi tarafından yapılan açıklamada, sağlık hizmetlerinin geliştirilmesine yönelik çalışmaların aralıksız sürdürüleceği ifade edildi.

(Cumali Özer)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER