Kick Boks Türkiye Şampiyonası’na ’Meram’ damgası! 4’ü altın 8 madalya

- Güncelleme Tarihi:

 Kick Boks Türkiye Şampiyonası’na ’Meram’ damgası! 4’ü altın 8 madalya
Türkiye Kickboks Federasyonu 2024 yılı faaliyet programında yer alan Spor Toto Türkiye Kick Boks Şampiyonası gerçekleşti. Konya’da Meram Belediyesporlu 8 sporcu madalya kazandı.

Türkiye Kickboks Federasyonu 2024 yılı faaliyet programında yer alan Spor Toto Türkiye Kick Boks Şampiyonası 22-29 Ocak 2024 tarihleri arasında Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Antalya Spor Salonu'nda yapıldı.

 

 

Milli takım belirleme basamaklarının ilki olan ve sporcular için büyük önem arz Türkiye Şampiyonası Antalya'da düzenlendi.

 

 

Antalya'da devam eden Spor Toto Türkiye Kick Boks Şampiyonası müsabakaları 8 Ring, 15 Tatamide yapıldı.

 

 

Bugüne kadar ki en yüksek katılım gerçekleşti!

 

Katılım olarak bugüne kadar yapılan en yüksek katılımlı şampiyona yapıldı. Konya'dan her zamanki gibi başarılar üst üste geldi. Meram Belediye Spor 4 Altın, 3 Gümüş 1 Bronz Madalyayı Konya' ya getirdi.

 

 

Türkiye Kickboks Milli Takım Antrenörü ve Konya İl Temsilcisi Mehmet Güçlü, sporcularının sadece maç zamanı değil her zaman disiplinli bir şekilde antrenman yaptıklarını ve başarılarılarının buna bağlı olduğunu belirtti. Amacının milli takıma Konya'dan en çok sporcuyu göndermek olduğunu belirten Güçlü çalışan ve azmeden her zaman kazanır sporcularım çok çalıştı ve kazandı hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum dedi.

 

İşte Meram Belediyespor'dan madalya kazanan sporcular:

 

Emircan Beserek 67 kg (Altın Madalya) (Birincilik)

Sabriye Gür 70 kg (Altın Madalya) (Birincilik)

Ebrar Aygün 60 kg (Altın Madalya) (Birincilik)

Batuhan Pekmezci 86 kg (Altın Madalya) (Birincilik)

Mert Dereli 81 kg (Gümüş Madalya) (İkincilik)

İbrahim Demirtaş 91 kg (Gümüş Madalya) (İkincilik)

Eren Yankın 67 kg (Gümüş Madalya) (İkincilik)

Bilal Alp 51 kg (Bronz Madalya) (Üçüncülük)

Kaynak: Haber Merkezi

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”