DOLAR
39,23
EURO
44,55
STERLİN
53,05
GRAM
4.197,42
ÇEYREK
6.907,52
YARIM ALTIN
13.806,05
CUMHURİYET ALTINI
27.483,83

Recep Uçar: “Kulübümüz adına korkulu rüya görmeden bitirilen bir sezon’’

- Güncelleme Tarihi:

 Recep Uçar: “Kulübümüz adına korkulu rüya görmeden bitirilen bir sezon’’
Konyaspor Teknik Direktörü Recep Uçar, Fenerbahçe maçında tecrübesizliğin kurbanı olduklarını belirtirken, sezonla ilgili ise, “Kulübümüz adına korkulu rüya görmeden bitirilen bir sezon. Gemiyi haftalar öncesinde güvenli şekilde limana yanaştırdık“ dedi.

Trendyol Süper Lig'in 38. ve son haftasında Konyaspor, deplasmanda karşılaştığı Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup oldu. Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Konyaspor Teknik Direktörü Recep Uçar, "Sezonun son maçı. Genel anlamda somut olarak iki takımın iddiası olmaması, oynanması zor bir maç. Bizim adımıza iyi mücadele ettiğimiz, kazanabileceğimiz ancak tecrübesizliğimizin kurbanı olduk. Maç öncesi 7 sakat oyuncumuz vardı, 3 oyuncu cezalı, 3 oyuncuya da gelecek sezon planlarımız içerisinde olmaması nedeniyle izin vermiştik. Fenerbahçe'nin taraftarla bağının koptuğu ortamda kazanma olasılığımızın arttığını düşünmüştük. Melih Bostan ile öne geçtik, Fenerbahçe altyapısı olan oyuncumuz. Sonrası bölümde Fenerbahçe gerek kulübesi gerek saha içi kalitesinde topa daha fazla sahip olacaktı. İlk yarı yüzde 100 şut hatırlamıyorum. Gole kadar pozisyon vermemiştik. Deniz'in basit hatası ve sonraki bölümde 8 dakika sonra yediğimiz gol. Direkten dönen topumuz var. Sonuçta kazanamadığımız bir oyun. Bizim tarafımıza gelecek sezon için birçok mesaj içeren bir maç. Deniz Ertaş ve Melih Bostan'ın Ümit Milli Takım'a gitmesi mutlu eden bir sonuç" şeklinde konuştu.

Uçar, sezon değerlendirmesi de yaparak, "Kulübümüz adına korkulu rüya görmeden bitirilen bir sezon. İçeride yaşadığımız birçok sıkıntıya rağmen Avrupa kupalarında oynayıp sonraki sezon küme düşme tehlikesi yaşanan bir lig. Kupada yarı final oynayarak birçok genç oyuncunun sahada yer almasına vesile olarak gemiyi haftalar öncesinde güvenli şekilde limana yanaştırdığımız sezon. Konya'da 7 ay geçti; yönetime, taraftarlara, teknik ekibimize teşekkür ediyorum. Maddi, manevi fedakarlık yapan oyuncularıma teşekkür ediyor, onlarla gurur duyuyorum" ifadelerini kullandı.

Transfer ve kadro planlamasıyla ilgili soruya ise yeşil-beyazlıların teknik direktörü, "Prip olmayacak. Kendisine teşekkür ettik. Kadro içinde görüştüğümüz oyuncular var. Nicola (Nikola Boranijasevic) da bu isimlerden biri. Keyta ve Nicola ile başka bir macerada yola çıkmalarını söyledik" diye cevap verdi.

Kaynak: İHA

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • M
    Muhalif
    18 saat önce

    Şampiyon olup sevinmek yerine küme düşmediği için sevinen bir gereksizle önümüzdeki sezon hiç iyi gitmez bilesiniz.

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER