DOLAR
46,800 TL
EURO
53,393 TL
STERLİN
62,581 TL
GRAM
6.294 TL
ÇEYREK
10.376 TL
YARIM
20.657 TL
CUMHURİYET
41.208 TL

Antalya-Konya yolunda kaza! Tırın sürücüsü yaralandı

- Güncelleme Tarihi:

 Antalya-Konya yolunda kaza! Tırın sürücüsü yaralandı
Antalya-Konya yolu Beydiğin Mahallesinde tırın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada tır sürücüsü yaralandı.

Kaza, Antalya-Konya D-687-2 Karayolunda meydana geldi. Konya istikametinden Antalya istikametine seyir halindeki Erkal D'nin kullandığı 33 AJT 336 plakalı tır, Demirkapı Tübelini geçtikten sonra Beydiğin Mahallesi sınırlarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybedip devrildi.

Kazada yaralanan tır sürücüsü Erkal D., 112 Sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından Serik Devlet Hastanesine götürüldü.

Kazanın ardından karayolunda trafik tek şeritten kontrollü olarak sağlanırken, tırın kaldırılmasının ardından normale döndü.

Kaynak: İHA

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER