Başkan Altay oyunu kullandı!

- Güncelleme Tarihi:

 Başkan Altay oyunu kullandı!
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu kullandı.

Türkiye'de oy kullanma işlemi 32 ilde saat 07.00'de başlarken, 49 ilde saat 08.00'ı gösterdiğinde başladı.

Sandık kurulu görevlilerinin sabah erken saatlerde okullara gelerek hazırlıklarını tamamladığı Konya'da, saatler 08.00'ı gösterdiğinde seçmenler okullara alınmaya başladı.

Seçmenler oylarını kullanıyor

Kayıtlı oldukları sandıklara giden seçmenler, büyükşehir belediyesi, ilçe belediyesi ve belediye meclis üyesi oy pusulaları ile muhtarlık pusulalarıyla beraber kabine girerek oylarını kullanacak.

Başkan Altay oyunu kullandı

Ailesi ile birlikte saat 11.30'da Meram Özcan Saliha Çalıkuşu İlkokulu'na gelen Başkan Uğur İbrahim Altay, 2317 Nolu Sandıkta oyunu kullandı. Ailesi ile birlikte oy kullanmya gelen Başkan Altay'a Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş eşlik etti.

Sandıklar 17.00'da kapanıyor

Konya'da oy verme işlemi saat 17.00'da sona erecek.

(Sibel Elmas)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER