Konya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin suç ve suçlulukla mücadele çalışmaları kapsamında Beyşehir ilçesinde dikkat çeken bir olay yaşandı.
13 Temmuz 2025 tarihinde bir vatandaş, ağaçların altında iki çuval içerisinde tabanca ve tüfek parçaları bulunduğu ihbarında bulundu. Olay yerine intikal eden jandarma ekipleri, yapılan inceleme sonucunda çuvallar içerisinde çok sayıda silah parçası ele geçirdi.
Çuvalların içerisinden; 1 adet tabanca alt gövde, 4 adet tabanca üst kapak, 1 adet tabanca şarjörü, 4 adet tabanca namlusu, 3 adet tabanca mekanizması, 4 adet tüfek tetik tertibatlı birleşik şarjör yuvası, 30 adet tüfek mekanizma yuvası, 2 adet tüfek alt gövde, 4 adet tüfek dipçik borusu, 1 adet tüfek şarjörü, 4 adet tüfek kurma kolu ve 56 adet çeşitli tüfek parçası ele geçirildi.
Ele geçirilen malzemelere el konulurken, olayla ilgili adli tahkikat başlatıldı.
Önemli Not:
Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.
Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı,
küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı,
kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir
yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar.
Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”