Beklenen haber geldi! Konya’da abone olana ücretsiz kapıda!

- Güncelleme Tarihi:

 Beklenen haber geldi! Konya’da abone olana ücretsiz kapıda!
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, TÜBİTAK Bilim Çocuk Dergisi’ne ücretsiz abonelik başvurularının başladığını duyurdu.

Konya'da güzel bir proje daha! Başkan Kılca'dan bir müjdeli haber daha  geldi! Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca TÜBİTAK Bilim Çocuk Dergisi'ne ücretsiz abonelik başvurularının başladığını duyurdu.

Bilim Çocuk – BÜYÜKLER GİREMEZ

Konuya ilişkin Başkan Hasan Kılca yaptığı paylaşımda şunları söyledi: 

"Sevgili çocuklar, kıymetli aileler;

Ortaokul düzeyi TÜBİTAK Bilim Çocuk ücretsiz abonelik başvurularınızı şu an itibarıyla yapabilirsiniz. Başvuru ekranı bir hafta boyunca açık olacak. 

Başvuru sayfasına ve tüm detaylara #YanıbaşımdaKaratay mobil uygulamamızın online işlemler bölümünde yer alan dijital başvurular sayfasından ulaşabilirsiniz. 
Çocuklarımız bizzat kendileri başvuruda bulunabileceği gibi velileri üzerinden de işlem yapabilirler.

http://yanibasimdakaratay.com/indir 

Lise düzeyi için sağladığımız "Bilim ve Teknik” dergilerinin abonelik başvurularını da ilerleyen günlerde ayrıca duyuracağım.''

Resim

Bilim Çocuk Dergisi ne demek?

Bilim Çocuk, TÜBİTAK tarafından Ocak 1998'den beri yayımlanan aylık çocuk dergisidir. Çocuklara bilimi sevdirmek, bilime katkı yapabileceklerini göstermek, soru sorma, araştırma yapma, okuma isteği uyandırmak amaçlarını taşır. Yedi yaş ve üstü çocuklara yöneliktir. Her ayın 15'inde 64 sayfa olarak yayımlanmaktadır.

Tübitak Bilim ve Teknik dergisi kaç yaş için?

1967'den beri güncel bilimsel ve teknolojik gelişmeler ışığında 15 yaş ve üzeri için hazırlanan dergi, her ayın 1'inde yayımlanır.

 

(Hasan Yıldırım)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER