Konyaspor’un forvet transferi Başakşehir maçına yetişecek mi?

- Güncelleme Tarihi:

 Konyaspor’un forvet transferi Başakşehir maçına yetişecek mi?

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, 2. Başkan Adem Bulut ve Basın Sözcüsü Yunus Derebağ; basın toplantısı düzenledi.

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz ara transfer döneminde 5 futbolcu aldıklarını ancak forvet noktasında biraz daha tedbirli davrandıklarını söyledi. 

Umut Bozak transferi neden gerçekleşmedi ?

Forvet transferi için süre veremediğini söyleyen Korkmaz, Umut Bozok transferinin neden gerçekleşmediğini de açıkladı. 

Umut Bozok'un Konyaspor'a kazandırılması için Trabzonspor kulübü ile görüştüklerini ve bonservis noktasında anlaşma sağlandığını kaydeden Başkan Korkmaz,  Umut Bozok ve menajeri ile otelde 3 buçuk saat süren bir görüşme yaptıklarını ancak Bozok'un Avrupa'dan bir teklif aldığını söyledi.

Transfer haberlerinde basına yansıyan rakamlar işimizi zorlaştırıyor

Forvet transferi noktasında bir fobi oluştuğunu söyleyen Ömer Korkmaz. Süre veremeyeceklerini ancak görüşmeler gerçekleştirdiklerini ifade etti. Dar bütçelerle yada olmayan para ile transfer yapmanın zor olduğunu vurgulayan Korkmaz, "Oyuncular imza atmadan önce alacakları paranın yarısını peşin istiyor. 1 sene anlaştığımız oyuncu yarım sezon parasını önden istiyor. Dışarda böyle bir algı var. Durum sadece bizim için böyle değil. Diğer kulüpler de aynı sorunları yaşıyor” dedi.

(Selman Kaya)

  • #Konyaspor #Konyaspor haberi #Konyaspor haberleri #Umut Bozok #Konya

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”