Bu bitkiyi evinizde mutlaka yetiştirin! Siğillerinizi anında yok edecek

 Bu bitkiyi evinizde mutlaka yetiştirin! Siğillerinizi anında yok edecek
Dönem dönem bazı kişiler şiddetli boyutlarda siğil sorunu yaşayabilirler. Ne yazık ki siğillerden kurtulmak içinde farklı yöntem ve metotları denerler. Kimisinin elinde kimisinin ayağında çıkan siğiller çeşitli boyutlarda yüz ve vücutta da kendini gösterebilir. Peki, siğilleri yok edecek o bitki ne, siğiller o bitkiyle nasıl geçer? İşte haberin ayrıntıları…
Siğiller vücutta çeşitli boyutlarda ve metotlarda görülebilir. Siğiller viral cilt enfeksiyonu olan bir rahatsızlıktır. Daha çok sık olarak el ve ayak parmaklarda rastlanır.
 
Siğiller çoğu zaman can sıkıcı ve üzücü boyutlarda olabilir. İlk oluşum aşaması küçük bir sivilce iken zamanla bu boyut büyür e sertleşme gibi görüntü alır.
 
 
Siğiller ne yazık ki bazı durumlarda bulaşıcı etkisi bile yaratabilir. Bu yüzden bebek ve çocuklardan siğil esnasında uzak durulması gerekilir.
 
Siğiller zamanla kendini kaybetse de siğil çıkan bölge tedavi edilip krem, losyon, doğal içerikler sürülmelidir. Siğillerin bazı halleri inatçı bir hal alarak senelerce görüntü kaybolmayabilir.
 
 
ALOEVERA JELİNİ SİĞİLLERİNİZİN ÜZERİNE SÜRÜN!
 
Çeşitli tedavilerde krem olarak veya solüsyon olarak kullanılan aloevera jeli siğillere çok büyük fayda sağladığı biliniyor. Aloeverajeli siğilin üzerine sürüp siğilin kaybolmasına kadar tekrarlayabilirsiniz.
 
Aynı zamanda aloeverajeli antiviral etkisi sayesinde mikropları kırar.  Ayrıca siğillerden kurtulmanın bir yolu da elma sirkesidir.
 
 
ALOEVERA JELİNİN FAYDALARI NELERDİR?
 
- Aloevera jeli enfeksiyonlardan korur.
 
- Aloevera jeli yaraların çabuk kapanmasını sağlar.
 
- Aloevera jeli yaşlanma riskini azaltır, cilt kırışıklarını giderir.
 
- Aloevera jeli dişteki plak görüntüsünü azaltır.
 
- Aloevera jeli  kişide mide yanmasını yok eder.
 
- Aloevera jeli çocuklarda ve yetişkinlerde kabızlığı önler.
 
- Aloevera kan şekerini düzene sokar.
 
- Aloevera dudakta ve ağızda çıkan aftları geçirir.
 
- Aloevera göz sağlığına iyi gelir.
 
- Aloevera jeli güneş yanıklarına iyi gelir.
 
- Aloevera ergenliğe bağlı sivilce oluşumuna iyi gelir.
 
- Aloevera çay olarak tüketildiğinde bağışıklık sistemini güçlendirir.
 
- Aloevera jeli eklem ağrılarına iyi gelir.
 
- Aloevera diş eti ve diş çekilmesine faydalıdır.
 
 
ALOEVERA BİTKİSİ NASIL YETİŞTİRİLİR?
 
- Aloevera bitkisini mutlaka güneşi çok gören bir yerde yetiştirmeniz gerekir. Aloevera karanlık ve ıssız yerlerde solar. Aloeverayı çok sık sulamamanız gerekir. 
 
- Aloevera jelini yazın haftada iki üç kez sulamanız yeterli olacaktır.
 
(Sibel Elmas)
  • #siğil #ellerde ve ayaklarda siğil #aloevera jeli

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER