Çumra Belediye Başkanı Mehmet Aydın’dan Kadir Gecesi Mesajı

 Çumra Belediye Başkanı Mehmet Aydın’dan Kadir Gecesi Mesajı
Çumra Belediye Başkanı Mehmet Aydın Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında Kadir Gecesinin islâm alemi için önemine vurgu yapan Başkan Aydın;

"Mağfiret ve bereket ayı olan Ramazan'ın sonuna gelirken, Bin aydan hayırlı olan, Yüce Rabbimizin rahmet ve nur bahşettiği Kadir Gecesi'ne ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim'in nazil olduğu bu mübarek gece, Allah'ın rahmetinin ve bağışlamasının yer yüzüne sağanak halinde yağdığı kutlu bir gecedir. Ramazan Ayı boyunca yaptığımız ibadetler Kadir Gecesi ile taçlanır. Bir ay boyunca oruçlarımızı tutarak, iftar sevinci yaşayarak, teravih namazlarını kılarak Ramazan Ayı'nın huzur ve maneviyatını hissettik ve Kadir Gecesi ile ibadetlerimizi taçlandıracağız. Bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen, Kur'an-ı Kerim'in nazil olduğu Kadir Gecemizi tebrik ediyor, bu mübarek gecenin Çumra'mız, milletimiz, İslam alemi ve tüm insanlık için hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum. Tüm hemşerilerimin dualarının kabul olmasını diler, herkese hayırlı kandiller dilerim” İfadelerini kullandı.

 

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER