İçişleri Bakanı Çiftçi’den Konya Büyükşehir Belediyesi’ne ziyaret
- Güncelleme Tarihi:
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Konya programı kapsamında Konya Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile bir araya geldi. Ziyarette şehirde yürütülen çalışmalar ve devam eden projeler ele alındı.
YEREL HİZMETLER VE YATIRIMLAR GÖRÜŞÜLDÜ
Bir dizi program için Konya'ya gelen Bakan Çiftçi, belediye binasında Başkan Altay tarafından karşılandı. Gerçekleştirilen görüşmede kentte sürdürülen yerel yönetim hizmetleri, güvenlik konuları ve kamu yatırımları üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.
Başkan Altay, Konya'da devam eden projeler ve planlanan çalışmalar hakkında Bakan Çiftçi'ye bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Altay, nazik ziyaretlerinden dolayı Bakan Çiftçi'ye teşekkür etti.
Görüşme, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.
Önemli Not:
Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.
Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı,
küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı,
kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir
yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar.
Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”