DOLAR
39,48
EURO
45,65
STERLİN
53,78
GRAM
4.349,33
ÇEYREK
7.142,27
YARIM ALTIN
14.285,55
CUMHURİYET ALTINI
28.438,44

Konya’da belediye çalışanı hayatını kaybetti

 Konya’da belediye çalışanı hayatını kaybetti
Konya’nın Beyşehir ilçesinde geçirdiği trafik kazasında yaralanan ve 5 gündür hastanede tedavi gören belediye çalışanı hayatını kaybetti.

Olay, 10 Haziran Salı günü Antalya Caddesinde kavşakta meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Beyşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde görev yapan Harun Elmaskaya'nın kullandığı motosiklet bir otomobille çarpıştı. Çarpışma sonucu Harun Elmaskaya ağır yaralandı. Elmaskaya, ambulansla Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Hastanede tedavisi devam eden Elmaskaya, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Elmaskaya'nın vefat haberini duyuran Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla taziye dileğinde bulundu.

Kaynak: İHA

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER