DOLAR
43,76
EURO
52,09
STERLİN
59,98
GRAM
7.439,04
ÇEYREK
12.334,09
YARIM ALTIN
24.554,46
CUMHURİYET ALTINI
48.662,89

Konya’da bir fabrikada yangın paniği!

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’da bir fabrikada yangın paniği!
Konya’nın Karatay ilçesinde bir un fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Konya'nın Merkez Karatay ilçesinde bulunan bir un fabrikasında, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Yoğun duman şehrin birçok noktasından görüldü

Fabrikadan yükselen yoğun duman, şehrin birçok noktasından fark edilirken, olay çevrede kısa süreli paniğe neden oldu.

Çok sayıda ekip sevk edildi

Dumanı fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangına müdahale çalışmaları sürerken, ekiplerin güvenlik önlemleri aldığı öğrenildi.

Yangının nedeni araştırılıyor

Yangını kontrol altına almak için ekiplerin müdahalesi devam ederken, olayın çıkış sebebinin tespit edilmesine yönelik inceleme başlatılacağı öğrenildi.

Fabrikada daha önce de patlama yaşanmıştı

Aynı fabrikada daha önce 19 Kasım 2025 tarihinde de bir patlama meydana gelmişti. İddialara göre söz konusu patlamanın, un tozunun sıkışması sonucu yaşandığı öğrenilmişti. Patlama nedeniyle fabrikada maddi hasar oluşmuştu.

Kaynak: Haber Merkezi

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER