DOLAR
39,32
EURO
44,83
STERLİN
53,37
GRAM
4.235,76
ÇEYREK
6.965,62
YARIM ALTIN
13.932,23
CUMHURİYET ALTINI
27.735,05

Konya’da yanan otomobil kullanılamaz hale geldi

 Konya’da yanan otomobil kullanılamaz hale geldi
Konya’nın Karapınar ilçesinde seyir halindeki otomobil bir anda alev aldı. Araç sürücüsü ile eşi ve çocuğu son anda araçtan inerek canlarını kurtardı. Yangında otomobil tamamen kullanılamaz hale geldi.

 

Olay, Günseven mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, K.B. idaresindeki 71 AT 936 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle alev aldı.

Otomobilde sürücünün eşi N.B. ve çocukları Y.E.B. de bulunuyordu. Alevlerin çıktığını fark eden K.B., aracı durdurdu ve ailesiyle birlikte hızla dışarı çıktı.

İhbar üzerine adrese itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler yol üzerinde güvenlik önlemleri alarak yangına müdahale etti.

İtfaiyenin çabasıyla yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Otomobil kullanılamaz hale gelirken yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Kaynak: İHA

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER