DOLAR
42,52
EURO
49,47
STERLİN
56,81
GRAM
5.820,59
ÇEYREK
9.572,40
YARIM ALTIN
19.049,55
CUMHURİYET ALTINI
37.978,59

Konyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan; “Elimizde 13 oyuncumuz var’’

 Konyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan; “Elimizde 13 oyuncumuz var’’
Konyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Süper Lig’in 15. haftasında oynanan ve 1-1’lik beraberlikle sonuçlanan Rizespor maçının ardından konuştu. Atan, “Elimizde 12-13 oyuncumuz var. Ona rağmen performansın yüzde 100’ünü almaya çalışıyoruz” dedi

Konyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Süper Lig'in 15. haftasında Konya Stadyumu'nda oynanan ve 1-1'lik beraberlikle sonuçlanan Rizespor maçının ardından değerlendirmelerde bulundu. Atan, "Elimizde 12-13 oyuncumuz var. Ona rağmen performansın yüzde 100'ünü almaya çalışıyoruz” dedi.

"Çok fazla eksiğimiz var”

Rizespor maçını değerlendiren Çağdaş Atan, maça çok iyi başlayamadıklarını belirtti. Atan, "Kanat oyuncusu olmadan sahadaydık. Birebir eşleşmeyle onları durdurmaya çalıştık. İyi oynarken yediğimiz golle cezalandırıldık. Ancak ikinci yarıya iyi başladık ve hak ettiğimiz golü bulduk” dedi.

"Gençlerin performansından memnun değilim”

Kazanmak için çok fazla hamle yapamadıklarını belirten Çağdaş Atan, "Oyuna sonradan giren genç oyuncuların performansından memnun değilim. Sonuç itibariyle transfer dönemine kadar kazanabileceğimiz kadar maç kazanıp sezonun ilk yarısını kapatmak istiyoruz” diye konuştu.

"Değişikliklerde zorluk yaşıyoruz”

Elindeki oyuncu havuzunun darlığından dem vuran Çağdaş Atan, "Çok fazla eksiğimiz var. Hamle yapamıyoruz. Elimizde 12-13 oyuncumuz var. Ama ona rağmen çok iyi çalışıp performanslarının yüzde yüzünü sahaya vermeye çalışıyorlar. Oyunun bazı bölümlerinde oyuncu değişiklikleriyle güçlenerek devam etmemiz gerekiyor ama maalesef bunu gerçekleştiremiyoruz” ifadelerini kullandı.

"Taraftar beni üzdü”

Çağdaş Atan, "Taraftar potansiyeli ya da mantalitesi destekten ziyade eleştirel yöne kaymış. Beni çok üzdü açıkçası. Benim buraya gelmemin en büyük nedenlerinden birisi Konyaspor taraftarı. Ben tamamen Konyaspor'a konsantre olmuş durumdayım. Şampiyonluk mücadelesi veya herhangi başka bir mücadele kesinlikle benim çok ilgimi çekmiyor. Ben o başarının içinde olabilirsem çok da güzel olur. Gerekirse taraftar gruplarımızla da görüşme yapabilirim, onları ziyaret edebilirim. Ama gerçekten taraftarımıza çok ihtiyacımız var” dedi. (Hasan Yıldırım)

Reklam
Reklam

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER