Başkan Korkmaz’dan Mehmet Baykan’a teşekkür

- Güncelleme Tarihi:

 Başkan Korkmaz’dan Mehmet Baykan’a teşekkür
Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, yönetim kuruluyla birlikte Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez programı olan Spor Gündemi’ne konuk oldu. Başkan Korkmaz gündemi meşgul eden yabancı oyuncu cezasına da açıklık getirirken; Konya milletvekili Mehmet Baykan’a da teşekkür etti.

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz ve yönetim kurulu, Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez programı olan Spor Gündemi'nin konuğu oldu. Başkan Korkmaz gündemi meşgul eden TFF'den alınan cezaya açıklık getirdi.

TFF'nin verdiği bu ceza ne anlama geliyor?

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, öncelikli olarak TFF'den alınan cezanın tam olarak açılımını gerçekleştirdi. "Konyaspor'ung 26 oyuncu tescil etme hakkın vardı” diyen Korkmaz; "Bu rakamda bir düşüşe gidildi. 23'e düşürüldü. Ama orada da 14 tane yerli oyuncuyu tescil etmek zorundayız. Haliyle 9 yabancı olması gerekiyor. Bize gelen ceza aslında açılım olarak böyle” dedi.

"Sözleşmesi devam eden 10 yabancı oyuncumuz var”

Başkan Korkmaz, "Şu an takım içinde sözleşmesi devam eden 10 tane yabancı oyuncumuz var. Orada elimiz darlaşıyor. Geçmiş dönemlerde bu tarz cezalar ertelendi mi diye biz zaten görüşmelerimizi başladık. Gerekli araştırmaları ve görüşmeleri yaptık. Bizimle aynı durumda olan 6-7 tane kulüp daha var. Bu da cezanın kaldırılabileceği ya da ertelenebileceğine dair olumlu bir ortam oldu bizde” diye konuştu.

"Euro 2024'ten önce sonuçlandırmak istiyoruz”

Korkmaz; "Cezanın durumuyla ilgili görüşmelere başladık. Çünkü önümüzde bir Avrupa Şampiyonası var. Hızlı hareket etmeliyiz. Türkiye Futbol Federasyonu turnuva boyunca orada olmaya gayret edecek. Dönüşünde de bir seçim süreci olacak. Bu seçim sürecinden önce bu cezayı kaldırtmak istiyoruz. Bunun için de elimizden gelen her şeyi yapacağız” ifadelerini kullandı.

"Mehmet Baykan ile görüşeceğiz”

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, "Milletvekilimiz Mehmet Baykan ile görüşmeler yapıyoruz. Hızlıca bunu nasıl kaldırabiliriz ya da nasıl erteleyebiliriz onun yoluna bakacağız. Yoksa bizi gerçekten çok zor durumda bırakacak. Tüm milletvekillerimiz sağ olsun ne zaman ihtiyacımız zaman olsa gelip alanlarında bize destek oldu. İhtiyaç duyduğunu hangisini arasak kendi branşlarıyla ilgili bizlere yardımcı oldular. Mehmet Baykan'ın da tecrübesi çok fazla. Ankara'daki çevresi güçlü. Bizlerden daha iyi bir şekilde prosedürlere hakim. Hiç uzaklaşmamış oralardan. En azından çözüm yolu bulma ve çözüm üretimi adına bize öncelik ve abilik yaptı. Tabii ki onun yeri biraz daha ön planda” dedi.

(Selman Kaya)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER