DOLAR
38,85
EURO
43,61
STERLİN
51,78
GRAM
4.205,82
ÇEYREK
6.916,37
YARIM ALTIN
13.823,74
CUMHURİYET ALTINI
27.519,06

Karatay Belediyespor son 12’de

 Karatay Belediyespor son 12’de
Türkiye Bölgesel Deplasmanlı Basketbol Ligi’nde mücadele eden Karatay Belediyespor, önemli bir başarıya imza atarak son 12 takım arasına kalmayı başardı.

Play-Off turunda İstanbul temsilcisi Bayrampaşa Belediyespor ile karşılaşan Karatay Belediyespor, hem evinde hem de deplasmanda oynadığı iki maçı da kazanarak rakibini eledi ve adını bir üst tura yazdırdı.

Normal sezonda gösterdiği başarılı performansla Play-Off'a yükselen Karatay ekibi, sergilediği üstün oyunla göz doldurdu. Alınan bu galibiyetlerle birlikte Karatay Belediyespor'un yeni rakibi Ankara temsilcisi Keçiören Belediyespor oldu.

HEDEF 2. LİGE YÜKSELMEK

Play-Off'un bu kritik aşamasında Karatay Belediyespor, 12 Mayıs Pazartesi günü saat 19.00'da kendi sahasında Keçiören Belediyespor'u konuk edecek. Rövanş mücadelesi ise 16 Mayıs'ta Ankara'da oynanacak. Bu turu da geçmesi hâlinde Karatay Belediyespor, Türkiye genelinde ilk 6 takım arasına kalacak ve 2. Lig'e yükselme yolunda büyük bir adım atmış olacak.

ŞENER: VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

Karatay Belediyespor Kulübü Başkanı Muhuttin Şener, takımının son başarılarını değerlendirerek, "Bu başarı, sadece takımımızın değil, Karatay'ın başarısıdır. Oyuncularımızın azmi, antrenörümüzün yönetimi ve kulüp çalışanlarımızın özverili katkılarıyla bu noktaya geldik. Artık hedefimiz daha büyük. Keçiören Belediyespor'u geçerek, adımızı Türkiye'nin ilk 6'sına yazdırmak ve 2. Lig'e yükselmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi. Taraftarlara da teşekkür eden Başkan Şener, "Bu yolda bizlerden desteğini esirgemeyen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Hep birlikte daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu. 

KILCA: BU BAŞARI KARATAY'IN GURURUDUR

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da Karatay Belediyespor'un elde ettiği başarının tüm Karatay ve Konya için büyük bir gurur kaynağı olduğunu vurgulayarak, "Karatay Belediyespor'un son 12'ye kalması bizleri son derece mutlu etti. Biz gençlerimizle birlikte yol yürüyoruz. Spora ve sporcuya olan desteğimizin meyvelerini almak, ilçemizin adını başarıyla duyurmak gurur verici. İnşallah bu azim ve kararlılıkla 2. Lig hedefimize de ulaşacağız. Emeği geçen sporcularımızı, teknik ekibimizi ve yöneticilerimizi tebrik ediyor, bu başarıda payı olan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: Haber Merkezi

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”