Sosyal medyadan duyuruldu! Konyaspor’da peş peşe 2 oyuncuya veda!

- Güncelleme Tarihi:

 Sosyal medyadan duyuruldu! Konyaspor’da peş peşe 2 oyuncuya veda!

Konyaspor'da vedalar peş peşe geldi. Sözleşmesi sona eren oyunculardan Teange Hadebe ve Alexandru Cicaldau'nun ardından; Ahmet Oğuz ve Soner Dikmen de yeşil-beyazlı camiaya veda etti. Her iki oyuncu da veda mesajlarını sosyal medya hesapları üzerinden yayınladı.  

"Güzel bir şehirde güzel anılar biriktirdim” 

Sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yayınlayan Ahmet Oğuz, "Güzel bir şehirde, güzel bir kulüpte, güzel insanlarla geçirdiğim, biriktirdiğim, paylaştığım güzel günlerin; sözleşmemin bitmiş olması sebebiyle sonuna geldim. Kardeşim Ahmet Çalık'tan emanet yeşil-beyazlı formayı layıkıyla taşımaya çalıştım. Geçen 2 yıl için büyük Konyaspor taraftarına, başkanlarıma, yönetim kurulu üyelerine, takım arkadaşlarıma ve görünmez kahramanlarımız olan kulüp çalışanlarına çok teşekkür ederim. Konyaspor ve Konya şehri için başarılar. Ahmet Çalık ismi hiçbir zaman son bulmasın” ifadelerini kullandı.  

Soner Dikmen'den duygusal mesaj 

Konyaspor'un orta saha oyuncularından Soner Dikmen ise duygusal bir mesajla camiaya veda etti. Yine sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yayınlayan Dikmen;

"Acısıyla, tatlısıyla Konya maceramın sonuna geldiğimi duyurmak istiyorum. Unutulmayacak hatıralar, çok güzel anılar biriktirdim. Birçok dostluk edindim bu şehirde. Lig üçüncülüğü... Kısa da olsa Avrupa maceramız... Evimizde nice zaferler... Hepsi futbol kariyerimin en özel yerinde olacak. Elbet her zaman gülmedik. Beraber üzüldüğümüz zamanlar da oldu. Kardeşim Ahmet Çalık‘ı kaybettiğimiz gün tüm şehir birlikte ağlamıştık. Sonra sizlerle kenetlenip birlikte ayağa kalktık. Hayatımın en zorlu alanında benimle oldunuz. Futbol sahasında her şey istediğiniz gibi olmaz bazen. Yeşil-beyaz forma giydiğim 115 karşılaşmada tüm gayretini ve mücadelemi sahaya yansıtmaya çalıştım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bu güzel şehri hep mükemmelliğiyle hatırlamak istiyorum. Konya denilince! Mevlana'daki sabah cıvıltılarını, koca bir şehrin hoşgörüsünü, Ahmet'imin güzel gülüşlerini hatırlayacağım. Her zaman. Hayat böyledir. Her güzel anın bir sonu vardır. Sözlerimin sonunda Konya'da beraber çalıştığım başkanlarıma, yöneticilerimize, teknik direktörlere ve bizlerde çok emeği olan kulüp çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bir parantez de büyük Konyaspor taraftarına. Sağ olsunlar bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Onlara ayrıca teşekkür ediyorum. Bu güzel şehri, bu güzel insanları asla unutmayacağım. Hepiniz hakkınızı helal edin. Hoşçakalın” ifadelerine yer verdi. 

Ahmet Oğuz'un Konyaspor karnesi 

2022-23 sezonu başında Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'dan transfer edilen Ahmet Oğuz, yeşil-beyazlı formayla 2 sezon geçirdi. Forma giydiği 69 maçın 61'ine ilk 11'de başlayan Oğuz, Anadolu Kartalı'na 2 gol 4 asistlik katkı sağladı.  

Soner Dikmen'in karnesi 

2021-22 sezonunda dönemin Süper Lig ekibi olan Gençlerbirliği'nden transfer edilen Soner Dikmen, Konyaspor ile birlikte 3 sezon geçirdi. Forma giydiği 115 maçın 104'üne ilk 11'de başlayan Dikmen; yeşil-beyazlılara 9 gol 5 asistlik katkı sağladı. 

(Selman Kaya)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER