DOLAR
45,458 TL
EURO
53,102 TL
STERLİN
61,523 TL
GRAM
6.820 TL
ÇEYREK
11.207 TL
YARIM
22.209 TL
CUMHURİYET
44.144 TL

Başkan Sertdemir’den Prof. Dr. Özcan Erel’e ziyaret

 Başkan Sertdemir’den Prof. Dr. Özcan Erel’e ziyaret
Kulu’nun yetiştirdiği değerli bilim insanı Prof. Dr. Özcan Erel, ziyaret edildi.

Ziyarete, Kulu Belediye Başkanı Abdurrahim Sertdemir, AK Parti Kulu İlçe Başkanı Adil Görgülü, MHP Kulu İlçe Başkanı Abdurrahman Çağlayan, Tarım Kredi Holding A.Ş. Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Mustafa Hamurcu ile Konya Sevdalıları Grubu Başkanı Kazım Göktürk katıldı.

Türkiye'nin bilim dünyasında önemli bir yere sahip olan Prof. Dr. Özcan Erel ile gerçekleştirilen görüşmede, hem geçmişte yaptığı çalışmalardan hem de devam eden projelerinden söz edildi. Bilime sunduğu katkılar ve Kulu'nun adını gururla temsil eden başarıları, heyet tarafından takdirle karşılandı.

Ziyarette, Prof. Dr. Erel'in misafirperverliği ve samimi sohbeti memnuniyetle karşılanırken, kendisine Kulu halkı adına teşekkür edildi. Uzun yıllardır kendisini tanıyan heyet üyeleri, Prof. Dr. Erel'e duydukları güveni ve gururu bir kez daha dile getirdi.

Prof. Dr. Özcan Erel'e bundan sonraki akademik çalışmalarında başarılar dilendi.

(Cumali Özer)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER