Akşehir'de bulunan Akşehir Bilim ve Sanat Merkezi ev sahipliğinde düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı, bugün gerçekleştirilen törenle ziyaretçilere kapılarını açtı. Öğrencilerin hazırladığı projeler, açılışın ilk gününde yoğun ilgiyle karşılandı.
Fuarın açılış programına Mustafa Yiğit, A. Barbaros Topaloğlu, Eyüp Yılmaz, ilçe millî eğitim şube müdürleri, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Etkinlikte öğrenciler, danışman öğretmenleri eşliğinde hazırladıkları projeleri tanıtarak ziyaretçilere detaylı bilgiler verdi. Katılımcılar ise stantları gezerek projeleri yakından inceleme ve öğrencilerle birebir sohbet etme fırsatı buldu.
Yetkililer, bu tür bilimsel etkinliklerin öğrencilerin araştırma, problem çözme ve yenilikçi düşünme becerilerini geliştirmede önemli rol oynadığını belirtti. Ayrıca, TÜBİTAK destekli projelerin bilimsel eğitimin yaygınlaştırılmasına katkı sağladığına dikkat çekildi.
15-16 Nisan tarihlerinde ziyarete açık olacak fuara tüm vatandaşlar davet edildi.
Önemli Not:
Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.
Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı,
küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı,
kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir
yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar.
Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”