Karaman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Hayvan Sağlığı Şube Müdürlüğünde görevli Veteriner Hekim Kemal Gümüştop, saha çalışması sırasında talihsiz bir kaza geçirdi.
Aşı ve küpeleme çalışması yaptığı esnada hayvan tekmesi sonucu iki kaburga kemiği kırılan Veteriner Hekim Gümüştop'un tedavisine başlandığı öğrenildi.
SAĞLIKLI İNSAN İÇİN SAĞLIKLI HAYVAN ANLAYIŞI
"Sağlıklı İnsan İçin Sağlıklı Hayvan” yaklaşımı doğrultusunda; hayvan sağlığı ve refahı, gıda güvenirliği ve halk sağlığının korunması amacıyla büyük bir özveriyle görev yapan veteriner hekimler, sahada birçok riski de göğüsleyerek çalışmalarını sürdürüyor. Hayvan hastalıklarıyla mücadele, aşılama, kimliklendirme ve kayıt altına alma faaliyetleri bu çalışmaların temelini oluşturuyor.
GEÇMİŞ OLSUN MESAJI
Hayvan hareketlerinin kontrolü, hastalıkların teşhis ve tedavisi, halk sağlığının korunması ve sağlıklı hayvansal ürün elde edilmesine yönelik çalışmalarda fedakârca görev yapan Veteriner Hekim Kemal Gümüştop'a Karaman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından geçmiş dilekleri iletildi.
Önemli Not:
Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.
Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı,
küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı,
kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir
yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar.
Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”