DOLAR
45,150 TL
EURO
52,850 TL
STERLİN
61,400 TL
GRAM
6.710 TL
ÇEYREK
11.067 TL
YARIM
21.939 TL
CUMHURİYET
43.287 TL

Konya’da 20 yaşındaki genç kız toprağa verildi

Meltem Aslan
İnternet Editörü

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’da 20 yaşındaki genç kız toprağa verildi

Antalya'nın Akseki ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 20 yaşındaki Konyalı Seher Duran hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, çarpışmanın etkisiyle ağır yaralanan Duran'a olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

TOPRAĞA VERİLDİ

Merhume Seher Duran'ın cenazesi, 03.05.2026 Pazar günü saat (BUGÜN)  10.00'da Konya'nın Taşkent ilçesi Balcılar Mahallesi'nde toprağa verildi.

Hadim Orman İşletme Müdürlüğü Taşkent Orman İşletme Şefliği çalışanı Mehmet Duran'ın kızı olan Seher Duran'ın vefatı, ailesi, yakınları ve çalışma arkadaşları başta olmak üzere tüm sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu.
 

(Meltem Aslan)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER