Konya'nın Karatay ilçesindeki sanayi alanında çalışan işçiler, boş bir arazide karşılaştıkları tilki yavruları nedeniyle kısa süreli şaşkınlık yaşadı.
DÖRT YAVRU DİKKAT ÇEKTİ
Edinilen bilgilere göre, bölgede çalışma yapan ekip, arazide dört tilki yavrusu fark etti. Yavruları gören işçiler, yaşadıkları şaşkınlığı kendi aralarında konuşarak dile getirdi.
ANNE TİLKİ UZAKTAN TAKİP ETTİ
Bir süre yavruları uzaktan izleyen işçiler, çevrede anne tilkinin de bulunduğunu fark etti. Anne tilkinin, güvenli bir mesafeden yavrularını gözlemlediği ve işçilerin uzaklaşmasını beklediği görüldü.
İşçilerin bölgeden ayrılmasının ardından anne tilkinin yavrularının yanına gittiği öğrenildi. Olayda herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken, işçiler doğaya zarar vermeden alandan uzaklaştı.
Önemli Not:
Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.
Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı,
küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı,
kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir
yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar.
Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”