Konya’da cinayet! İki arkadaşın tartışması kanlı bitti: Hastaneye bırakıp kaçtı!

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’da cinayet! İki arkadaşın tartışması kanlı bitti: Hastaneye bırakıp kaçtı!
Konya’da tartıştığı arkadaşı 36 yaşındaki Ümit Kılınç’ı arabadan indirip silahla vuran ve daha sonra aracına koyup, hastaneye bırakıp kaçan 29 yaşındaki Osman Y. polisin operasyonu sonucu yakalandı. Kılınç hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, Osman Y. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay geçtiğimiz Pazartesi günü akşam saatlerinde yaşandı.

Birlikte alkol almışlar

İddiaya göre ikilinin Osman Y.'ın aracında birlikte alkol aldıkları esnada aralarında çıkan tartışma sonucu Ümit Kılınç'ın arabadan indiği, arkasından inen Osman Y.'ında silahla Kılınç'ı vurduğu, ardından da pişman olup, araca taşıyarak, arkadaşını hastaneye götürdüğü öğrenildi.

Acil servise bırakıp kaçtı

34 TC 4142 plakalı otomobil, silahla yaralanmış halde olan Ümit Kılınç'ı Konya Şehir Hastanesi acil servise bırakıp hemen hastaneden kaçtı.

Gözaltına alındı

İhbar üzerine hastaneye giden Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin Kılınç'ın arkadaşı Osman Y. olduğunu tespit etti. Kısa sürede Yeniay'ın gidebileceği adresleri belirleyen polis, şüpheliyi Karadiğin Mahallesi istikametine kaçmaktayken düzenlediği operasyonla gözaltına aldı. 

Tutuklandı

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Osman Y. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

  • #Konya #konya tartışma #kanlı bitti #tutuklandı #gözaltı

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER