DOLAR
45,570 TL
EURO
52,989 TL
STERLİN
60,827 TL
GRAM
6.676 TL
ÇEYREK
10.971 TL
YARIM
21.741 TL
CUMHURİYET
43.215 TL

Konya’da deprem! Gece saatlerinde hissedildi

Berna Ata
İnternet Editörü

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’da deprem! Gece saatlerinde hissedildi

Konya'nın Kulu ilçesinde dün gece saat 00.33'te 2.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, yerin sığ derinliğinde gerçekleşmesi nedeniyle çevre tarafından hissedildi.

Deprem gece saatlerinde meydana geldi

Depremin, Kandilli Rasathanesi verilerine göre 3.7 kilometre derinlikte gerçekleştiği bildirilirken, sarsıntının 00.33 sıralarında meydana geldiği öğrenildi.

Sığ derinlik nedeniyle hissedildi

Depremin yüzeye yakın bir derinlikte gerçekleşmesi nedeniyle vatandaşlar tarafından hissedildiği öğrenildi. Kısa süreli paniğe neden olan sarsıntı sonrası herhangi bir olumsuz ihbar bildirilmedi.

Olumsuz durum bildirilmedi

İlk belirlemelere göre deprem sonrası herhangi bir can veya mal kaybı yaşanmadı.

O anlar kamerada;

(Berna Ata)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER