DOLAR
47,873 TL
EURO
55,026 TL
STERLİN
64,638 TL
GRAM
6.722 TL
ÇEYREK
10.979 TL
YARIM
21.958 TL
CUMHURİYET
43.511 TL

Konya’nın kırmızılı kadını! Sultan abla yine hastanelik oldu

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’nın kırmızılı kadını! Sultan abla yine hastanelik oldu

Her gün 48 numaralı otobüse binerek şehir merkezine gelen ve Konyalıların yakından tanıdığı "Kırmızılı Kadın” olarak bilinen Sultan Özcan hastaneye kaldırıldı.

Daha öncede hastaneye kaldırılmıştı!

Konyalıların "Sultan Abla” diye seslendiği Sultan Özcan'ın, daha önce de Mevlana Caddesi'nde rahatsızlanarak bayılmıştı. Olayı gören vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber vermesi üzerine Özcan, ambulansla hastaneye kaldırılmıştı.

Sağlık durumu nasıl? 

Son olarak yeniden rahatsızlanan Sultan Özcan'ın hastaneye kaldırıldığı ve burada müşahede altında tutulduğu öğrenildi.

Kaynak: Haber Merkezi

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER