Konya’da festival rüzgarı esecek! Tarih belli oldu

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’da festival rüzgarı esecek! Tarih belli oldu
Beyşehir’de Göl Festivali’nin yapılacağı tarih belli oldu

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Göl Festivali'nin Temmuzun 24 ile 28'i arasında yapılacağını belirtti.

Bayındır, yaptığı açıklamada,

"Beyşehir Göl Festivalini belediyemize bir yük yüklemeden sponsorlarla yapmaya çalışacağız. Büyükşehrimizden, Kültür ve Turizm Bakanlığımızdan bazı destekler için istişarelerde bulunacağız." dedi.

5 GÜN SÜRECEK

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, yaptığı açıklamada, Beyşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Göl Festivali'nin vatandaşlardan gelen yoğun talepler üzerine bu yıl 24-25-26-27-28 olmak üzere 5 günlük organize edilmesine karar verildiğini söyleyerek şunları ekledi;

 "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile yayımlanan Tasarruf Tedbirleri ile İlgili kamu kurum ve kuruluşlarının harcamalarında tasarruf sağlanması, bürokratik işlemlerin azaltılması ve kamu kaynaklarının etkili, verimli ve ekonomik kullanımına ilişkin tedbirler kapsamında biz de Beyşehir belediyesi olarak tüm bu konulara duyarlı ve tabiiyiz. 

Dolayısıyla Beyşehir Göl Festivalini Belediyemize bir yük yüklemeden sponsorlarla yapmaya çalışacağız. Büyükşehrimizden, Kültür ve Turizm Bakanlığımızdan bazı destekler için istişarelerde bulunacağız. 2024 Temmuzun sonu itibariyle 24-25-26-27-28 olmak üzere 5 günlük bir planlama yaptık. 

Bunun içine yine Beyşehir Karaburun Plajı bünyesindeki Karavan kamp alanlarını da dünya çapında göstermek için karavan festivalini planlıyoruz. Bu kapsamda sörf, yelkenli, katamaran gibi su sporlarını da bu festivalin içine dahil etmeyi planlıyoruz. 

Şehrimizin turizm ve kültür faaliyetlerine katkıda bulunan etkinliklerimizi ise arttırarak şehrimize değer katan yeni etkinlikleri Beyşehirimize kazandıracağız. Bu etkinlikleri şuan çalışmaya devam ediyoruz, yamaç paraşütünden tutun da trekking çalışmalarımızı geliştirmeye kadar birçok yeni etkinliği dahil ederek bu kapsamı da genişleteceğiz. Tüm bunları da karavan festivali dahilinde gerçekleştirmeyi planlıyoruz” dedi.

Kaynak: AA

  • #Beyşehir #Göl Festivali #HEM #Yıl Sonu Sergisi #konya

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • RY
    Ramazan YERLİKAYA
    51 gün önce

    Kültür Bakanlığı ve Büyükşehir Belediyesi tasarruf genelgesi dışında mı da. Tasarruf genelgesi vatandaşları, şirketleri bile ahlaken bağlamalı. Sponsor şirket masrafını vergiden düşerse yine bizden gidiyor. Bir kaç sene eğlenmeyelim. Çanakkale şehitlerimizin hatırına

    • Cevapla
    • Begen (3)
    • Begenme (0)
  • BD
    Beren dedeoglu
    51 gün önce

    İyi günler lütfen şu otobüs guzergahlarinida herkese olsun onuda tartışın bir kişi bi hastaneye giderken 60 lira para ödemek zorunda kalmasın konyaya gitmiyoruz çok mağduruz Bu konuda sydisehirde Bu sorun yok

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (1)
  • HM
    Hasan muammer oğlu
    51 gün önce

    Filistin kan ağlarken biz festival mi yapacağız iki yüzlü milletiz malesef

    • Cevapla
    • Begen (4)
    • Begenme (3)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER