SON DEPREMLER LİSTESİ | Konya’da 4 dakika arayla 2 deprem! Konya bugün sallandı mı? Konya son depremler listesi

Meltem Gürbüz
İnternet Editörü

- Güncelleme Tarihi:

 SON DEPREMLER LİSTESİ | Konya’da 4 dakika arayla 2 deprem! Konya bugün sallandı mı? Konya son depremler listesi

AFAD ve Kandilli Rasathanesi Konya'da yaşanan depremlerin detaylarını vatandaşlar ile paylaşıyor. Peki Konya'da en son deprem ne zaman oldu? İşte Konya son depremler listesi...

Konya'da 4 dakika arayla 2 deprem!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nden alınan güncel Konya son depremler listesine göre 11 Nisan Perşembe günü Konya'da 2 deprem meydana geldi. 4 dakika arayla yaşanan deprem Meram ilçesinde kaydedildi. 

Konya'da son deprem nerede, ne zaman oldu diyenler için ilk deprem 2.2 büyüklüğünde saat 04:06'da KIZILOREN-MERAM (KONYA) konumunda yaşandı. Diğeri ise aynı tarih ve aynı konumda saat 04:10'da 3.2 büyüklüğünde kaydedildi.

Konya'da son deprem nerede oldu?

AFAD ve Kandilli Rasathanesi Konya için son depremler listesini paylaştı. Buna göre Konya'da son deprem 13 Nisan Cumartesi günü KARAOMERLER-SELCUKLU (KONYA) konumunda 0.9 şiddetinde saat 04:00'te yaşandı. Şiddeti düşük olan depremler neyin habercisi, Konya'da büyük deprem yaşanır mı merak ediliyor. Nisan ayında bugüne kadar (14 Nisan) Konya'da 9 deprem kaydedildi. İşte Konya'da son depremler listesi.. 

Konya son depremler listesi

(Meltem Gürbüz)

 

  • #konya deprem #deprem konya #son depremler #konyada son deprem #konya haber #AFAD #Kandilli rasathanesi

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • K
    Kamil
    24 gün önce

    Allah sonumuzu hayır etsin inşallah

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER