Galatasaray'ın Kocaelispor deplasmanında aldığı 1-0'lık mağlubiyet futbolseverleri şaşırttı. Avrupa'dan galibiyetle dönen ve kadrosunda 70 milyon avro değerinde oyuncular bulunduran Galatasaray, Kocaelispor karşısında beklenmedik bir yenilgi yaşadı.
Maçın tek golünü, Galatasaraylı Selçuk İnan'ın çalıştırdığı Kocaelispor kaydetti. Bu sonuçla Kocaelispor, 12 maçın ardından puanını 14'e yükseltirken, Galatasaray liderliğini korudu ancak avantajını ciddi şekilde yitirdi.
Süper Lig'in nefes kesen rekabetinde gözler şimdi Fenerbahçe'ye çevrildi. Bugün kendi sahasında saat 20.00'de sahaya çıkacak Fenerbahçe, galip gelmesi halinde aradaki puan farkını 1'e düşürecek ve ezeli rekabette işin rengi değişecek.
Galatasaray, Kocaelispor'da aldığı bu mağlubiyetle ligde ilk kez yenilgiyle tanışmış oldu. Fenerbahçe'nin alacağı 3 puan, ligde yeni bir sayfanın açılmasına ve şampiyonluk yarışında dengelerin yeniden şekillenmesine yol açacak.
Önemli Not:
Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.
Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı,
küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı,
kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir
yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar.
Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”