DOLAR
45,964 TL
EURO
53,366 TL
STERLİN
61,946 TL
GRAM
6.720 TL
ÇEYREK
11.016 TL
YARIM
21.978 TL
CUMHURİYET
43.566 TL

Konyaspor’un kupadaki rakibi ne zaman belli olacak?

 Konyaspor’un kupadaki rakibi ne zaman belli olacak?
Konyaspor’un Türkiye Kupası’ndaki grubu ve rakipleri belli oluyor. Bu sezon organizasyona 3. Tur’dan dahil olan ve burada 12 Bingölspor’u 4-2, 4. Tur’da ise deplasmanda Muşspor’u 4-1 ile geçen Anadolu Kartalı, adını grup aşamasına yazdırmıştı. Peki, Türkiye Kupası’nda gruplar ne zaman belli olacak?

Konyaspor, Türkiye Kupası'nda grup aşamasına yükseldi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Türkiye Kupası'nda grup kura çekimlerinin 5 Aralık Cuma günü yapılacağını duyurdu. 

Konuyla ilgili olarak yapılan yazılı açıklamada, "Türkiye Kupası Grup Müsabakaları Kura Çekimi, 5 Aralık Cuma günü saat 15.00'te kulüp yetkililerinin katılımıyla TFF Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilecek. Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapılacak kura çekimi yayıncı kuruluş tarafından canlı olarak yayınlanacak” ifadeleri kullanıldı.

(Hasan Yıldırım)

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”