DOLAR
46,267 TL
EURO
53,413 TL
STERLİN
61,998 TL
GRAM
6.161 TL
ÇEYREK
10.151 TL
YARIM
20.271 TL
CUMHURİYET
39.955 TL

Ömer Erdoğan Stanojevic’i seviyor

- Güncelleme Tarihi:

 Ömer Erdoğan Stanojevic’i seviyor
Alanyaspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, bu sezon yabancı teknik adamlara karşı olan şanssızlığını; Aleksandar Stanojevic'i yenerek kırdı.

Bu sezon yabancı teknik direktörlerin çalıştırdığı takımlarla oynadığı 7 Süper Lig maçının 6'sını en az 2'şer gol yiyerek kaybeden Erdoğan, tek galibiyetini Ankaragücü'nün başında olduğu dönemde Aleksandar Stanojevic'in Konyaspor'unu 1-0'lık skorla geçerek aldı.

Aynı zamanda bu karşılaşma, Stanojevic'in de Konyaspor'un başındaki ilk sınavı olarak kayıtlara geçti.

(Selman Kaya)
 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”