DOLAR
46,330 TL
EURO
53,560 TL
STERLİN
62,226 TL
GRAM
6.325 TL
ÇEYREK
10.416 TL
YARIM
20.800 TL
CUMHURİYET
41.542 TL

Banko, Riziko ve Ben Bilirim adlı yarışma programlarının sunuculuğunu yapmış olan kimdir? Kim Milyoner Olmak İster 50 bin tl’lik soru

- Güncelleme Tarihi:

 Banko, Riziko ve Ben Bilirim adlı yarışma programlarının sunuculuğunu yapmış olan kimdir? Kim Milyoner Olmak İster 50 bin tl’lik soru

Özellikle TRT döneminde, bilgi ve genel kültür temelli yarışmaların bir numaralı ekran yüzü olan Bülent Özveren, bu üç formatı da başarıyla sunmuştur.

Seçeneklerin Karşılaştırmalı Analizi:

  • Bülent Özveren: Sorduğunuz Riziko, Banko ve Ben Bilirim programlarının yanı sıra, efsaneleşmiş "Bir Kelime Bir İşlem" yarışmasıyla da tanınır. Titiz Türkçesi ve nezaketiyle hafızalara kazınmıştır.

  • Cenk Koray: Daha çok "Pazar 88" ve o meşhur kutu açma yarışmalarıyla ("Tele Kutu") bilinir; enerjik ve esprili bir tarzı vardı.

  • Halit Kıvanç: Türkiye'nin "ustaların ustası" kabul edilen spikeri ve sunucusudur. Her türlü programı sunmuş olsa da bu spesifik üçlü onunla özdeşleşmemiştir.

  • Erkan Yolaç: Tek bir marka ile anılır: "Evet-Hayır" yarışması.

Cevap: Bülent Özveren

Kaynak: Haber Merkezi

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER