Konya'nın merkez Karatay ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaşamını yitirirken, hafif ticari aracın sürücüsü yaralandı.

Yayalara çarptı
Kaza, Fetih Caddesi ile Büyükkumköprü Caddesi'nin kesiştiği kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Altıyol Kavşağı istikametine seyir halinde olan Hasan K. (30) idaresindeki 42 TT 154 plakalı ticari taksi, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Büyükkumköprü Caddesi ile Fetih Caddesi kavşağında kaldırımda yürüyen anne ve kızına çarptıktan sonra park halindeki araçlara çarparak durabildi.

2 Kişi hayatını kaybetti
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede, 2 kişinin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Sürücü hastaneye kaldırıldı
Kazada yaralanan hafif ticari aracın sürücüsü ise sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Konya Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Hayatını kaybedenlerin kimlikleri belli oldu
Kazada hayatını kaybedenlerin anne ve kızı Dilek Ö.(53) ile Ecrin Ö. (13) olduğu öğrenildi.
Öte yandan, kaza anı bir iş yerine ait güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, ticari aracın önce yaya anne ve kızına ardından park halindeki araçlara çarptığı görülüyor.
Polis ekipleri kaza yerinde güvenlik önlemi alırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.