DOLAR
47,003 TL
EURO
53,495 TL
STERLİN
62,984 TL
GRAM
6.078 TL
ÇEYREK
10.025 TL
YARIM
19.958 TL
CUMHURİYET
39.812 TL

Konya’da Devlet Bahçeli Parkı açıldı! İsmi bu ilçede yaşayacak

 Konya’da Devlet Bahçeli Parkı açıldı! İsmi bu ilçede yaşayacak

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Beyşehir İlçe Başkanlığı tarafından yaptırılan Bilge Lider Devlet Bahçeli Parkı düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışa MHP'nin üst düzey yöneticileri, milletvekilleri, belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yoğun katılımla açılışı gerçekleştirildi

Beyşehir'de gerçekleştirilen açılış programına MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, Konya Milletvekili Konur Alp Koçak, MYK üyeleri Güzide Çipan, Hüseyin Korkmaz ve Özer Karakayacı, MHP Konya İl Başkanı Sedat Göncü, Ülkü Ocakları Konya İl Başkanı İlker İlkerli, Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, ilçe başkanları, kamu görevlileri, meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

"Tarihi mirasa ve geleceğe nefes olacak”

MHP Beyşehir İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, parkın Beyşehir'in tarihi mirasına, kültürel değerlerine ve geleceğine katkı sunması amacıyla hayata geçirildiği belirtildi. Açıklamada, açılışa katılan tüm protokol üyelerine ve vatandaşlara teşekkür edilerek desteklerinden dolayı şükran ifade edildi.

Devlet Bahçeli'nin adı Beyşehir'de yaşayacak

Açıklamada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin adının parkta yaşatılmasının önemli bir anlam taşıdığı vurgulandı. Açıklamada, "Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey'in adının bu parkta yaşatılmasını ve burada yetişecek nesillere ilham olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Beyşehir'de hizmete açılan Devlet Bahçeli Parkı'nın, vatandaşların dinlenebileceği ve sosyal yaşamına katkı sağlayacak yeni yaşam alanlarından biri olması hedefleniyor.

(Ali Asım Erdem)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER