Konya’da Filistin yürüyüşü yapılacak!

 Konya’da Filistin yürüyüşü yapılacak!

Katil İsrail tam 234 gündür Gazze'de saldırılarına devam ediyor. Can kaybı 35 bini geçti. Refah'taki kampı da kan gölüne çeviren Siyonistler durmuyor. 

Dünya, 7 Ekim 2023'ten itibaren tarih boyunca görmediği bir soykırıma tanıklık ediyor. Katil İsrail, vahşetin boyutunu her geçen gün biraz daha artırıyor.

Tek sığınak da bombalandı!

İsrail, Gazze'yi kelimenin tam anlamıyla açık hava hapishanesine çevirdi. Yağdırdığı bombalarla binlerce masumu öldüren katil İsrail, hayatta kalanları ise açlığa ve susuzluğa mahkûm etti.

Filistinlilerin sığındıkları Refah kenti de bombalandı. Uluslararası Adalet Divanı'nın "saldırıları durdurma kararı” da Siyonistleri durdurmadı. 

Konya bir kez daha Filistin'e ses verecek!

Konya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu öncülüğünde yapılacak Filistin'e destek yürülüşü Zafer Meydanı'ndan başlayacak ve Mevlana Meydanı'nda tamamlanacak. Yürüyüş sonrası Filistinli Müslümanların kurtuluşu için dua edilecek, katil ordusu İsrail lanetlenecek. 

Bütün Konya'ya çağrı yapıldı!

Sivil Toplum Kuruluşları, bütün Konya'ya çağrı yaptı. Zafer Meydanı'ndan 20,30'da başlayacak Filistin'e destek yürüyüşüne yoğun katılım bekleniyor.

(Selman Kaya)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • DY
    DÜZEN YOK
    61 gün önce

    ÜLEN BEN HASTANEYE GİTCEM BU YOLU KAPAMA

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER