Cumhuriyet Halk Partisi'nde mutlak butlan kararı sonrası sular durulmuyor.
CHP'de devam eden teşkilat değişiklikleri Konya'ya da yansıdı. CHP Konya İl Başkanı Nejat Türktaş'ın görevden alınarak yerine Refik Serttaş'ın atanmasının ardından il binası adeta savaş alanına döndü.
Görev değişiminin ardından gözler yeni il yönetiminin nasıl şekilleneceğine çevrilirken, görevden alınan Nejat Türktaş ve beraberindeki partililer ise karara tepki gösterdi.
İl binasının duvarlarına yazılar yazıldı
CHP Konya İl Başkanlığı binasında, mutlak butlan kararına tepki gösteren bir grup tarafından duvarlara çeşitli ifadeler yazıldığı belirtildi.
Duvarlardaki yazılarda CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş, CHP Konya İl Başkanı Refik Serttaş, Selçuklu İlçe Başkanı Ali Naci Çobanoğlu ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun hedef alındığı görüldü.
Önemli Not:
Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.
Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
G
Gonyalı
48 dakika önce
Beter olun inşaAllah
Cevapla
Begen (1)
Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı,
küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı,
kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir
yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar.
Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”