Konya’da mermer blok ve tomruk taşıyan tırlar devrildi: 2 yaralı
Konya’da mermer blok ve tomruk yüklü tırların devrilmesi sonucu yaşanan iki ayrı trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Beyşehir ilçe merkezinde yaşanan bir başka kazada da 2 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Beyşehir-Antalya Çevreyolu'nda Seydişehir yönüne seyir eden Y.K. idaresindeki 42 B 2940 plakalı mermer yüklü tır kontrolden çıkarak devrildi. Yan yatan tırdaki mermer bloklar yol kenarına savrulurken, yaralanan sürücü ambulansla kaldırıldığı Beyşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
Beyşehir-Konya Karayolunun 55. kilometresinde ise tomruk yüklü tırın devrilmesi sonucu sürücü yaralandı. Beyşehir'den Konya yönüne giden 06 DDZ 572 plakalı tomruk yüklü tır, Kent Ormanı yakınlarında ağaçlık alana devrildi.
Kaza ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan sürücü, ambulansla kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.
Öte yandan, Beyşehir ilçe merkezinde motosikletin yayaya çarpması sonucu yaşanan kazada ise 80 yaşındaki bir kadın ile motosiklet sürücüsü yaralandı. Yaralılar, kaldırıldıkları Beyşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
Önemli Not:
Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.
Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı,
küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı,
kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir
yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar.
Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”