DOLAR
46,775 TL
EURO
53,417 TL
STERLİN
62,571 TL
GRAM
6.290 TL
ÇEYREK
10.369 TL
YARIM
20.643 TL
CUMHURİYET
41.179 TL

Konya’da Uyuşturucu Tacirlerine Darbe! Çok Sayıda Madde Ele Geçirildi

 Konya’da Uyuşturucu Tacirlerine Darbe! Çok Sayıda Madde Ele Geçirildi

Konya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, 1-30 Haziran 2026 tarihleri arasında suç ve suçluluk faaliyetlerinin önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında çok sayıda uyuşturucu madde ve uyuşturucu içerikli hap ele geçirildi.

Jandarma ekiplerinin bir aylık çalışmaları sonucunda 3 bin 26 adet sentetik ecza hapı, 718 kök haşhaş, 523 kök kenevir, 329 gram esrar, 329 gram bonzai, 200 adet ecstasy, 33 gram metamfetamin ve 2 gram kokain ele geçirildi.

Operasyonlar kapsamında gözaltına alınan 81 şüpheliden 72'si, ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Adliyeye sevk edilen 9 şüpheli ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak ceza infaz kurumuna gönderildi.

Kaynak: Haber Merkezi

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER