DOLAR
45,102 TL
EURO
52,738 TL
STERLİN
60,982 TL
GRAM
6.633 TL
ÇEYREK
10.967 TL
YARIM
21.768 TL
CUMHURİYET
43.004 TL

Konya’nın 2 bölgesinde dönüşüm var!

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’nın 2 bölgesinde dönüşüm var!
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, şehirde yürütülen dönüşüm çalışmalarını yerinde incelemek amacıyla Emlak Konut Genel Müdürü Yasir Yılmaz ve Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ile birlikte Akçeşme Mahallesi kentsel dönüşüm alanı ve Kadınlar Pazarı’nda incelemelerde bulundu. Kadınlar Pazarı’nda esnafla da hasbihal eden Başkan Altay, “Konya’mız için yürüttüğümüz dönüşüm çalışmalarına verdikleri destek için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a ve Genel Müdürümüze teşekkür ediyorum” dedi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Emlak Konut Genel Müdürü Yasir Yılmaz ve Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ile birlikte Akçeşme Mahallesi kentsel dönüşüm alanı ile Kadınlar Pazarı'nda incelemelerde bulundu.

Çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Altay, şehrin dönüşümüne değer katacak çalışmaları yerinde değerlendirmeye, vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya gelmeye devam ettiklerini söyledi. 

Başkan Altay, birlik ve beraberliğin önemine dikkati çekerek, "Şehrimizin geleceğine değer katacak çalışmaları ortak akıl ve güçlü iş birliğiyle yürütmeye devam ediyoruz. Emlak Konut Genel Müdürümüz Yasir Yılmaz ve Karatay Belediye Başkanımız Hasan Kılca ile birlikte Akçeşme Mahallesi kentsel dönüşüm alanı ile Kadınlar Pazarı'nda incelemelerde bulunduk, esnaflarımızla buluştuk. Konya'mız için yürüttüğümüz dönüşüm çalışmalarına verdikleri destek için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum'a ve Genel Müdürümüze teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Konya Büyükşehir Belediyesi Basın Bürosu

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER