Konya’nın en meşhur düğün salonu! Belediye 10 yıllığına kiraya verecek

Fatih Bayram
İnternet Editörü
 Konya’nın en meşhur düğün salonu! Belediye 10 yıllığına kiraya verecek

Düğün sezonunun açılması ile Konya'da da hareketlilik başladı.

Düğün alışverişi ve takılar için zaman bol ancak düğünün yapılacağı yeri erkenden belirlemek çok önemli… Fiyatlar yüksek olsa da çiftler büyük düğün salonlarını tercih etmeye devam ediyor.

Konya'nın meşhur düğün salonu kiraya verilecek!

Mülkiyeti Meram Belediyesine ait Lalebahçe Mahallesi Aslanali Caddesi No:127'de yer alan 4 bin 45 metrekarelik düğün salonu, 10 (on) yıl müddetle kiraya verilecektir.

Düğün salonunun ihalesi 24 Nisan Çarşamba günü saat 15.30'da Meram Belediyesi hizmet binası 1. kat encümen salonunda açık teklif usulü ile yapılacak.

Düğün salonunun 2024 yılı yıllık muhammen kira bedeli KDV hariç 9 milyon 500 bin Türk Lirası olarak belirlendi.

İhaleye katılabilmek için 285 bin TL'lik geçici teminat ödenecek.

İhaleye katılmak isteyenler 22 Nisan Pazartesi günü mesai bitimine kadar belgeleri Meram Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Gayrimenkul Yönetim Bürosuna vermeleri gerekiyor.

İHALE DETAYLARI VE İSTENEN BELGELER İÇİN TIKLAYIN

 

 

 

  • #Konya #Konya haber #Konya haberi #Konya düğün salonu

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER