Konya’ya lapa lapa kar yağacak! Arka arkaya 3 gün kar bekleniliyor

 Konya’ya lapa lapa kar yağacak! Arka arkaya 3 gün kar bekleniliyor
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Konya için tahminlerini güncelledi. Son hava durumu tahminlerine göre Konya’da 3 gün kar yağışı bekleniliyor.

Mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının pazar gününden itibaren azalacağı Konya genelinde mevsim normalleri altına düşeceği tahmin ediliyor. Konya merkezde uzun zamandır beklenen kar yağışı için Meteoroloji Genel Müdürlüğü müjdeyi verdi.

Konya'yı 3 gün kar yağışı bekliyor

Konya'da peş peşe 3 gün yağması beklenilen kar yağışı için tarih belli oldu. Derecelerin eksiyi göstereceği Konya'da 3 gün boyunca kar yağışı olacağı tahmin ediliyor. Son birkaç gün ilçe ve merkeze uzak mahallelerde kar yağışı görülse de henüz Konya merkeze lapa lapa kar yağmadı.

Pazar günü kar yağışı başlıyor

Konyalıların dört gözle beklediği kar yağışına az bir süre kaldı. 28 Ocak Pazar günü başlayacak olan kar yağışı 30 Ocak Salı gününe kadar devam etmesi bekleniliyor. Derecelerin eksiye düşeceği 3 gün boyunca Konya'da kar yağışı bekleniliyor.

Sürücüler dikkat!

Konya merkezde, yüksek kesimlerinde ve ilçelerinde kar yağışı görülecek. Kuvvetli yağışlarla oluşabilecek ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

(Sibel Elmas)

 

 

 

  • #Konya #Konya hava durumu #Konya kar yağışı #Konya’ya kar ne zaman yağacak #Konya haber

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • A
    Aleyna
    269 gün önce

    Diğer hava durumlarda gösterilmiyor

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER