Şeb-i Arus için “Basın Merkezi’’ oluşturuldu

 Şeb-i Arus için “Basın Merkezi’’ oluşturuldu

Hazreti Mevlana'nın 751'inci Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenlerini (Şeb-i Arus) takip edecek yerli ve yabancı basın mensupları için, programların icra edileceği Mevlana Kültür Merkezi'nde "Basın Merkezi” oluşturuldu.

Hazreti Mevlana'nın 751'inci Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri (Şeb-i Arus) 7-17 Aralık 2024 tarihlerinde Konya'da gerçekleştirilecek. 11 gün sürecek anma etkinliklerini takip etmek üzere yurt içinden ve yurtdışından Konya'ya gelecek olan yerli ve yabancı basın mensuplarının çalışmalarını kolaylaştırmak amacıyla, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürlüğü iş birliğinde "Basın Merkezi” oluşturuldu.

Türkiye'nin uluslararası seviyede gerçekleştireceği en önemli kültür ve sanat organizasyonları arasında yer alan Şeb-i Arus etkinliklerinin kamuoyuyla paylaşılmasında görev yapacak basın mensupları, etkinliklerinin ana merkezi konumunda bulunan Mevlana Kültür Merkezi'nde oluşturulan basın merkezini kullanarak haber metni ve görüntüleri, buradan çalıştıkları basın yayın kuruluşlarına aktarabilecekler. Basın mensuplarına tüm imkanların sunulacağı merkezde, ayrıca Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürlüğünce basın akreditasyon işlemleri de yürütülecek.

(Sibel Elmas)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER