Tümosan Konyaspor, Süper Lig’in 35. haftasında evinde oynayacağı Rizespor maçının hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Teknik direktör Recep Uçar ve yardımcıları nezaretinde Kayacık Tesisleri'nde hummalı bir çalışma dönemine giren yeşil-beyazlılar, günü taktik ağırlıklı antrenmanla değerlendirdi.
Taktik çalışmalar hız kazandı
Anadolu Kartalı'nda taktik antrenmanlar da hız kazandı. Teknik direktör Recep Uçar rakibini en ince ayrıntısına kadar analiz ederken, kritik Rize maçını kazanarak ilk 10'daki yerini korumak istiyor.
Önemli Not:
Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.
Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı,
küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı,
kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir
yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar.
Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”