Konyaspor’un orta saha oyuncularından Enis Bardhi, ülkesi Kuzey Makedonya adına en kritik sınavlarından birisine çıkacak. 30 yaşındaki tecrübeli orta saha; Makedonların 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri J Grubu son maçında deplasmanda oynanacak Galler maçında en etkili silahlarından birisi olacak. Peki, kritik maç ne zaman?
Galler ile Kuzey Makedonya arasında oynanacak zorlu karşılaşmanın günü ve saati de merak konusu oldu.
18 Kasım Salı günü Cardiff City Stadyumu'nda oynanacak zorlu müsabaka, Türkiye saatiyle 22.45'te başlayacak. Mücadeleyi Hollandalı hakem Danny Makkelie yönetecek.
Önemli Not:
Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.
Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı,
küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı,
kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir
yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar.
Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”