Dirk Kuyt Konyaspor’da mı? Başkan Özgökçen iddiaları yalanladı!

- Güncelleme Tarihi:

 Dirk Kuyt Konyaspor’da mı? Başkan Özgökçen iddiaları yalanladı!
Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Gündeme dair birçok konuya açıklık getiren Özgökçen, kendisine yönelik istifa çağrısı ve yeni teknik patron hakkında da konuştu. İşte başkan Özgökçen’in konuşmasında öne çıkan konu başlıkları...

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, 26 Ekim Perşembe günü Kayacık Tesisleri'nde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Özgökçen gündeme dair birçok konuya açıklık getirdi. Başkan Özgökçen'in gündeminde kendisine yönelik yapılan istifa tezahüratları ve yeni teknik patron konusu da vardı. İşte toplantıda öne çıkan konu başlıkları…

Konyaspor Başkanı Özgökçen: Bitme aşamasına çok yakın olan bazı  transferlerimiz var

"İstifayı yüzüme karşı söylesinler”

Başkan Özgökçen, son haftalarda sıkça dile getirilen istifa çağrılarına değindi. Özgökçen, "Daha önce de söylemiştim. Bu bir tribün jargonu olabilir. Ama maç devam ederken istifa sesleri oyuncuların motivasyonunun olumsuz yönde etkiliyor. Taraftarımız bunu maç sonunda gelip bizim yüzümüze söylesin” dedi.

Kuyt örnek olmaya devam ediyor

"Yeni hoca arayışlarımız sürüyor”

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, yeni teknik direktör konusunda çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Özgökçen; "Basında birçok isim gündeme geliyor. Bazılarıyla görüştük, bazıları da asla gündemimize gelmedi. Farklı bir ekip kurmayı amaçlıyoruz. Bu çalışmayı Adana Demirspor maçına yetiştirmeye çalışacağız” diye konuştu.

Dirk Kuyt, Konyaspor'un yeni teknik direktörü oluyor - Gelen Haberler -  Güncel ve son dakika haberlerin geldiği adres

(Hasan Yıldırım)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”